Szórakozás

Megmagyarázhatatlan dolog történt Peller Mariannal

Az Utazás a lelked körülPeller Mariannnal című műsorban sztárokkal történt szellem találkozások, ezoterika, megmagyarázhatatlan esetek kerülnek terítékre. Eddig csak arról nem volt szó, hogy Mariannak volt-e „ideglelős” tapasztalása. Mint kiderült, volt, méghozzá az egyetemi felvételije előtt.

“Mielőtt bementem, rövid időre egyedül maradtam egy kis váróban. Egyszer csak azt vettem észre, hogy megmozdult mellettem egy baromi nagy fotel. Ültem, és mellettem mozgott a fotel. Mi lehet ez? Azt mondtam magamban: jó, ha most van itt velem valaki, akkor remegjen meg újra a fotel. Akkor már mindenemen állt a szőr! Még egyszer kértem: bárki, bármi is vagy, ha azért jöttél, hogy segíts, akkor kérlek, remegj újra. Remegett! Még egyszer csináld meg, ha azt akarod tudatni velem, hogy jó úton vagyok, ha a felvételi sikerülni fog. És újra rezgett, de itt vége szakadt a dolognak. Amikor egy kicsit megnyugodtam, megfogtam azt a rohadt nehéz bőr fotelt, és megpróbáltam megrázni, de esélyem sem volt. Lehetett érzéki csalódás, de nekem jelzés volt, hogy sikerülni fog a felvételim”

– mondta a Borsnak Peller, aki hozzátette: testvérének, Annának még erősebb képességei vannak, érzékel bizonyos jelenségeket, energiákat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik