Szórakozás

Ma 50 éves Pamela Anderson – így néz ki most a 90-es évek szexszimbóluma

Pamela Anderson lassított tengerparti futása a kilencvenes évek ikonikus képsora lett. Ő volt a korszak nagybetűs nője, a szexszimbólum, minden férfi vágyálma.

A Baywatch szilikoncicájának ma van a születésnapja, 50 éves lett.

A Kanadában született Pamela Anderson olyan tévésorozatokban szerepelt, mint a Házi barkács, Baywatch és a V.I.P. 1990-ben őt választották a Playboy magazinban a februári hónap Playmatejének. Nagyapja finn volt. Vegetáriánus.

A színésznő, modell és televíziós producer 2014-ben beszélt arról, hogy kiskorában molesztálta egy 25 éves férfi a barátjával. Ezen kívül csak annyit tudni a gyerekkoráról, hogy kiváló röplabdás volt a gimiben.

Megjelenését mellműtéttel, illetve kollagén-injekciókkal igyekezett még vonzóbbá tenni, eredetileg barna haját pedig kiszőkítette.

Eleinte egy sörgyár reklámarca volt, később lett világszerte ismert modell és színésznő.

2002-ben hozta nyilvánosságra, hogy Hepatitis C vírussal fertőzött, melyet saját bevallása szerint valószínűleg férjétől, Tommy Lee-től kapott el, mikor közösen használtak egy tetoválótűt. Válásuk után Kid Rock, majd Rick Solomon felesége lett. Jelenleg egy nála 18 évvel fiatalabb focistával jár.

Pamela Anderson már kevésbé aktív színésznő, de időnként vállal reklámszerepléseket és kisebb forgatásokat.

Egy biztos, ma is magára ölthetné az ikonikus piros fürdőruháját, alakja ugyanis még mindig olyan bombasztikus, mint a Baywatch idején.

#pamelaanderson #pamanderson #2017 #sttropez #sunglasses #instapam #blonde

Jessica (@pamelaandersononline) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 29., 12:10 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik