Szórakozás

Soma Mamagésa vőlegénye kapcsolatuk alatt jött rá, hogy a fiúkat szereti

Csütörtök este Soma Mamagésa lesz Kadarkai Endre vendége Arckép című műsorában, ebben beszél többek közt arról is, miért hagyta el egykori vőlegénye.

Nemhogy beleszerettem egy fiúba, már el is jegyeztük egymást, és mellettem jött rá, hogy a fiúkat szereti. Ez eléggé rosszul érintett. Több hónap volt, mire kihevertem és utána összejöttem egy kevésbé szép, de olyan kis megbízható, botanikát szerető, olyan kis lenyugodott, aranyos, érzékeny, finom, mély gondolkodású sráccal, aki szintén mellettem jött rá, hogy meleg. És akkor ott valami megkattant

– meséli Spitzer Gyöngyi, aki ezek után idegösszeomlást kapott, és évekig pszichózisban volt, hallucinált. Saját bevallása szerint szeretetkoldusként viselkedett, és nagyon nehezen tudott csak kikeveredni a szorongási rohamokból.

A változást végül Pajor Tamás, az akkori underground szcéna ismert alakja hozta el, aki elhívta Somát a Hit Gyülekezetébe, de ott nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a zenész remélhette.

Három hónap után én azt mondtam – körbenéztem – hogy Úristen, emberek. Ezt nevezitek szeretetnek? Ahol izoláljátok magatokat a többiektől, ahol nem találkozhattok még azokkal a rokonokkal és barátokkal sem, akik nem úgy gondolkodnak, mint ti?

Tehát először így nagyon jó ötletnek tűnt, és akkor meg is lökött a hit ereje, amire aztán már nem volt szükségem tovább, hogy ezt a számomra, sötét, kirekesztő, másokat megítélő…azt mondanám szektát, támogassam a jelenlétemmel. De akkor segített, és egyébként a felsőbb erőkkel való kapcsolatom azóta is, köszönöm szépen, jól van, de nem vallás, és nem egyház.

A teljes beszélgetés csütörtök este lesz látható a Story4 Arckép című műsorában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik