Szórakozás

Papadimitriu Athinától félnek a férfiak: már 10 éve nincs párja

A színésznő egy igen energikus, hangos és erős nő, ami miatt félnek tőle a férfiak. Papadimitriu Athina elmondta, hogy volt idő, amikor próbálta visszafogni magát a kapcsolataiban, de boldogtalan lett tőle. Az ő temperamentumát azonban egyik férfi sem tudta igazán kezelni. Most azonban már nem is bánja.

Jól érzem magam így, és a barátaim is így szeretnek. Tíz éve vagyok egyedül, ez alatt futó kapcsolatom sem volt, nem is vagyok képes rá. Én beleszeretek valakibe, és ezerrel beleadok mindent. Ezalatt egyébként nem is voltam nyitott, ha udvarolt is volna valaki, én nem vettem észre

– mesélte a Borsnak a színésznő, aki úgy gondolja, az ő korosztályában már egyébként se találna magának olyat, aki megfelelne az igényeinek.

62 éves vagyok, fiatalabb férfiakkal nem kezdenék. Ám a korombeli férfiak közel sem tartják olyan jól magukat. Míg egy spa­­nyol, olasz, mediterrán férfi 65 évesen még igen jól néz ki, addig itthon elhagyják már magukat.

Megszületett Trokán Anna kisfia
Papadimitriu Athina és Trokán Péter nagyszülők lettek.

A színésznő most már egyébként is egy sokkal fontosabb szerepre koncentrál. Néhány napja ugyanis megszületett az első unokája.

Nagymama lettem, hol érdekel engem a pasizás??? Karcsi vasárnap éjszaka született, Anna nagyon ügyes volt, végtelenül büszke vagyok rá. Annak ellenére, hogy első baba, egy percig sem izgult, és azóta is nagyon szépen és természetesen bánik a kisfiúval. Karcsi 3 kiló 17 dekával és ötven centivel született!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik