Szórakozás

Nádai Anikónak jobban áll a Mónika Show, mint Erdélyi Mónikának

Hét év kihagyás után az RTL új csatornájukon, az RTL Goldon újította fel a kibeszélő show műfaját, annyi a különbség, hogy nem Erdélyi Mónikát kérték fel a műsorvezetésre, hanem a VV-ben feltűnt Nádai Anikót. Miután kiderült, hogy lesz Anikó #show,

Erdélyi azt mondta, hogy nem nézi ki Nádai Anikóból, hogy bírja majd a hajtást, Nádai pedig nekünk is azt nyilatkozta, hogy most került a helyére, végre olyan műsort csinál, ami igazán megy neki. 

Erdélyi Mónika nem hiszi, hogy Nádai Anikó bírni fogja a 'Mónika Show-t'
A műsorvezető ne ismeri utódját, de nem néz ki belőle túl sokat.

Éppen ezért érdekes, hogy kinek lesz a végén igaza, és ami még fontosabb, hogy mennyire van szükség 2017-ben egy Anikó #show-ra, nem fáradt-e el a műfaj. Bár hivatalosan csak jövő héten, július 3-tól kezdődik a műsor, de a nagy premier előtt megnézhettünk pár részletet, egy válogatást az eddig felvett adásokból.

A koncepció ugyanaz, a vendégek egy nagyon színes stúdióban (a Mónika Show alapszíne piros volt, az Anikó #show-é a rózsaszín és a kék) beszélik meg a problémáikat, Nádai Anikó pedig segít abban, hogy mindenki békében, lehetőleg pofonok, üvöltözés nélkül hagyja el a műsort. A sajtónak levetített három történet alapján az

RTL összehozta a Mónika Show PC verzióját, ahol mindenki szereti és elfogadja a másikat, a kirekesztés ismeretlen fogalom. 

A casting nem rossz, a csatorna olyan arcokat is előhúzott, akik nem először tűntek fel az RTL-en. A Hungary’s Got Talentben megismert stand upos Fekete ikrek is bementek Nádaihoz, és bebizonyították, hogy a kibeszélők egyik velejárója az erős szekunder szégyen érzés.

Fotó: RTL Gold

Ahogy az várható volt, a vendégek nem mutattak sok újat, a Mónika Show kitaposta az utat rendesen, semmi szükség a bevált recepten változtatni. Adott egy magánéleti probléma, aztán jön a csúcspont, mikor egy rokon, barát, ellenség, szomszéd érkezik, és megtud valami nagyon durvát az ismerőséről, végül jön a megoldás. A nagy kérdés viszont, hogy mennyire áll jól Nádai Anikónak egy ilyen szerep. Vezette már a Belevalót, a Farmot és a Való Világ powered by Big Brothert is, de egyik se sikerült igazán, látszott, hogy vért izzadt a stúdióban, tökéletes akart lenni, ami aztán nem jött össze.

Az Anikó #show-nál viszont végre elhagyta a betanult szövegeket, és mintha leesett volna egy jókora kő a válláról, látszik, hogy otthon érzi magát. 

Fotó: RTL Gold

Az mondjuk továbbra sem hagy nyugodni, hogy miért attól lesz mai, trendi, 2017-es valami, hogy telerakjuk hashtaggel, de legyen ez más gondja. Nekem nem hiányzik, hogy elárassza a kettőskereszt a műsort, és a szerelem már csak #szerelem lehet 2017-ben.

Az Anikó #show július 3-tól kezdődik, és heti ötször, délután 5-től nézheti mindenki az RTL Goldon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik