Szórakozás

Félrehallotta az államvizsgajegyét a Dumaszínház humoristája

Tóth Edu hamarosan diplomás ember lesz. Pogácsával ünnepel.

Tóth Edu sikeres államvizsgát tett a Budapesti Metropolitan Egyetem Kereskedelem és Marketing szakán.

A humorista a 24.hu-nak elárulta, hogy bár írt puskát, de pontosan tudta, hogy nem fogja használni, sőt, végül már arra sem maradt ideje, hogy átolvassa. Ennek ellenére ötösre államvizsgázott, igaz, ő négyesnek hallotta.

Azt mondta a tanár, hogy „jó”, úgyhogy azt hittem, hogy négyest kaptam, de közben nyitva volt az ablak, és fúrtak, és így azt pont nem hallottam, hogy „jeles”.  Aztán még ki is mentem, hogy megkérdezzem, és a tanár megint azt mondta, hogy jó, de nem nekem, hanem valaki másnak. Végül másnap láttam az interneten, hogy valójában ötöst kaptam.”

Tanárai tisztában voltak vele, hogy humoristával van dolguk, már csak azért is, mert szakdolgozata a Dumaszínház marketingstratégiájáról szólt. A vizsga után egyikük meg is jegyezte, hogy Edu több poénnal is fűszerezhette volna a feleletét.

A humorista eközben inkább a Facebookon viccelt: a vizsga előtt azon tanakodott, vajon vehet-e a tanári asztalon elhelyezett pogácsából.

Egész vizsgán azért szurkoltam, hogy az utolsó pogit ne egye meg senki, mert akkor abból lesz egy poén. A végén nekem is adták a pogácsát, azóta is itt van a táskámban. Ma este ünnepélyesen megeszem a győzelmi pogit a fiammal.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik