Szórakozás

Ismeretlenek dobtak össze egy kocsira a srácnak, aki gyalog járt a munkahelyére

Néhány nap alatt megváltozott az élete.

Andy Mitchell néhány nappal ezelőtt furcsa látványra figyelt fel. A texasi férfi éppen autóval közlekedett, amikor a semmi közepén egy fiatalembert vett észre, aki a legnagyobb nyári forróságban egy gyorséttermi egyenruhában gyalogolt az út mentén.

Leállt, megkérdezte, elviheti-e egy darabon. A srác beszállt, kiderült, hogy Justin Korva a neve, 20 éves és egy helyi mexikói gyorsétteremben dolgozik,

ahová minden nap gyalog megy. Közel 5 kilométert. Aztán ugyanennyit sétál haza.

Mitchell készített egy közös fotót a sráccal, kitette a Facebookra, azzal, hogy „ilyen, ha valaki tényleg akar dolgozni”.

facebook.com/andy.mitchell.90813

A bejegyzés rengeteg emberhez eljutott, többek közt egy helyi pizzéria tulajdonosához, akit annyira meghatott Justin története, hogy az étteremben elhelyezett egy ládát, amelybe bárki bedobhatott pénzt.

Két nap alatt 5500 dollár (másfél millió forint) gyűlt össze.

A sztoriról közben a helyi Toyota-szalon egyik kereskedője is értesült, aki főnökével megbeszélte, hogy olcsósítanak egy 2004-es autót, hogy Justin meg tudja vásárolni.

Aztán a díszes kompánia elvitte a kocsit a mexikói étteremhez, és kihívták Justint. Elmondták neki, hogy van egy kocsija, biztosítással és 500 dollárnyi benzinkártyával. A szemtanúk szerint a fiú így reagált:

Komolyan mondják?”

Justin Korva mindenkit egyenként megölelt. Mitchell egyik legfrissebb Facebook-posztjából kiderül, hogy ismét felvette Justint útközben, de ez már az utolsó nap volt, hogy gyalog kellett nekiindulnia.

 

Kiemelt fotó: Facebook/Andy Mitchell

Ajánlott videó

Olvasói sztorik