Szórakozás

Benji 13 év után újra hazament

Az X-Faktor felfedezettje, a vietnami származású Benji tizenhárom év után hazalátogatott. Az énekes ennyi időn át nem látta a nagymamáját.

„Édesapám és édesanyám Saigonban születtek, onnan költöztek egymástól függetlenül Budapestre és itt találkoztak. Nem titok, hogy mindketten a jobb megélhetés miatt költöztek Magyarországra és végül itt találkoztak egymással. Az ide utazás járt áldozatokkal, hiszen sok rokonom, köztük a nagymamám is kint maradt. Ugyan háromszor voltam már Vietnamban mégis utoljára, amikor ott jártam csak hat éves voltam. Az óta nem láttam a nagymamámat, így feledhetetlen pillanat volt mindkettőnknek a találkozás. Tizenhárom évet vártunk a pillanatra”

– mondta Bejni, akivel édesapja mellett öccse is elutazott az ázsiai országba.

Fotó: Gyárfás Máté

„A testvérem, Gábor számára talán még nagyobb kaland volt az utazás, mert ő alig volt egy éves amikor utoljára Vietnamban járt. Sokat túráztunk a hegyekben, csónakáztunk a folyókon, ettünk igazi Pho levest és nem maradt ki a tengerpart sem”

– árulta el az énekes, akit hazaérve a karrierjében is komoly élmények várták, hiszen a „Dal Akusztik 2017” győzteseként felléphetett a Volt Fesztivál nagyszínpadán a II. Petőfi Zenei Díj gáláján, ahol az őszre tervezett első nagylemezének újdonságát mutatta be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik