Szórakozás

Bochkor Gáborra nagyon sokat költ az ATV

Az utóbbi időben rengeteg új, egykori TV2-ős arcot – Demcsák Zsuzsa, Vujity Tvrtkó, Sváby András, Kárász Róbert, Gaál Noémi –  leigazoló ATV egy újabb műsorvezetőt szerzett meg. Bochkor Gábor egy szórakoztató műsort kap ősztől, amelyet Hajdú Péter cége  fog gyártani.

Bochkor Gábor az ATV-hez igazol
Heti szórakoztató műsorral tér vissza.

A rádiós utoljára öt éve volt képernyőn és most egy olyan műsorral tér vissza, ami az ATV átlagos költségvetését jócskán meghaladja.

Valóban ATV-s viszonylatban nagy költségvetésű műsor lesz. A tervek szerint augusztus végén indul, Hajdú Péter gyártja. Egy könnyed hangvételű, alapvetően szórakoztató műsorról van szó

– kezdte a Borsnak Né­meth Szilárd, a csatorna vezérigazgatója, aki azt is elárulta, hogy előbb volt meg a műsor ötlete, csak azután választottak hozzá házigazdát.

Bochkor hetente egyszer, vasárnap kerül képernyőre, a Sváby András ne­vével fémjelzett Napló után és az Esti Frizbi előtt. Péterrel együtt gondolkodtunk azon, hogy ki az a televíziós, aki a leginkább illene az elképzeléseinkbe. Az a célunk, hogy a fiatalok számára is vonzó legyen a vasárnapi kínálatunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik