Szórakozás

Balázs Klári lefogyott és a szőke haját is lecserélte – Fotó!

A napokban vendégeskedett Korda György és felesége, Balázs Klári a Balatoni nyár című műsorban, ahol az énekesnő megdöbbentő, új külsejével debütált. A műsorvezető, Harsányi Levente a közösségi oldalán is megosztott egy fotót, amelyen a házáspár mellett pózol és ezen is jól látni, hogy Klárika nagyon lefogyott és a hajszínét is megváltoztatta.

Balázs Klári: Én vagyok Gyuri Viagrája
Korda Györgynek nem kell extra segítség, ha ott van a felesége.

A 64 éves énekesnőért azonnal elkezdtek aggódni, többen azt feltételezték, hogy a változás mögött valamilyen betegség áll, de Balázs Klári elmondta, hogy tudatosan alakította át megjelenését.

Szűk egy évvel ezelőtt kezdtem el egy új étrendet – tudatos imidzsváltásban vagyok. Befejeztem a szőkeséget is! Aki igazán ismer, az tudja, hogy nem vagyok megszállottja a száz évvel ezelőtti külsőmnek. Tény, a hajam picit rövidebb lett, mint szerettem volna, de egészséges, és hamar meg fog nőni. Másfél centit növekszik egy hónapban

– kezdte a Borsnak az énekesnő.

Évekig ettem magamra ezt a plusz tizenkét kilót, ami rajtam volt. Emiatt rengeteg jó cuccomat nem is tudtam hordani. A tehéntejet mandulatejre cseréltem, kristálycukrot és fehér lisztet sem fogyasztok. A leghizlalósabb dolgoktól elbúcsúztam. Nagyon jól érzem magam a bőrömben!

A legnagyobbakkal. Legendák!!! Klári & Gyuri!!!! #respect #szeretemőket #mégmindigjók #mammamaria

Harsányi Levente (@harsanyilevi) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 22., 10:14 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik