Szórakozás

Sok nő verte már át az X-Faktor egykori versenyzőjét

Stone-az-X-Faktorban(210x140)(1).jpg (stone, kovács lászló, x-factor, )
Stone-az-X-Faktorban(210x140)(1).jpg (stone, kovács lászló, x-factor, )

A Zámbó Krisztiánnal egy évadban (2012) versenyző Kovács László Stone nem most tart élete csúcspontján. Nem is olyan rég vietnámi nyaralása fulladt kis híján tragédiába. Trombózisa miatt majdnem meghalt, ráadásul fiával is összevesztek.

Majdnem belehalt a nyaralásba az egykori X-Faktoros
Stone kórházba került Vietnámban, ahol borzasztó körülmények között kezelték.

Az 56 éves énekes a szerelemben is szerencsétlen. Hosszú ideje próbálkozik már az internetes társkereséssel, de nincsenek jó tapasztalatai.

Én tényleg a páromat keresem, de úgy látom, a nők többsége sportot csinál a társkeresésből. Ha valaki felregisztrál a Tinderre vagy más oldalakra, akkor teszteli magát, mint a hús a húspiacon. Az érdekli a hölgyeket, hogy jó csajnak tartják-e őket

– kezdte a Blikknek az énekes, aki konkrét esetekről is beszámolt.

Nagyon sok nő teljesen mást mutat, mint aki valójában. Közel a hatvanhoz nem attól jó egy kapcsolat, hogyha valakinek kerek a feneke, de ettől még persze fontos a külső is. Egyszer találkoztam egy nővel, aki ellopta egy másik nő személyazonosságát. Egy dél-amerikai csajról tett fel fotókat, és amikor találkoztunk, rögtön kiderült, hogy ő teljesen más ember, mint akinek kiadta magát.

Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor átverték.

Volt olyan, hogy 500 km-t utaztam, hogy találkozzak valakivel, de már a GPS sem akart odavezetni, ez volt a jel, hogy valami nem stimmel. Amikor kijött a házból a hölgy, láttam, hogy húsz évvel öregebb és negyven kilóval nehezebb, mint amilyennek a képeken látszott. Nem hagytam ott, ittam vele egy kávét, de ez jó tanulság volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik