Szórakozás

Különleges helyszínt választott Szőke Zoltán az újranősüléshez

Szoke-Zoltan(650x433).jpg (Array)
Szoke-Zoltan(650x433).jpg (Array)

A Barátok Közt Berényi Miklósa már több mint öt éve van együtt Annamáriával, akivel még iskoláskorukban ismerkedtek meg. Osztálytársak voltak, de a tiniszerelem véget ért, külön utakon folytatták életüket, de aztán több mint két évtizeddel később újra egymásra találtak.

Szoke-Zoltan(650x433).jpg (Array)
Szőke Zoltánnak öt év után sikerült elválnia
Már hivatalos: a Barátok közt Berényi Miklósa elvált gyermekei édesanyjától.

Szőke Zoltán ekkor beadta a válópert első feleségével, ami öt évig húzodott és csak tavaly nyáron zárult le. Azóta viszont régi-új párjával szervezték az esküvőt. Mivel mindketten hisznek gyógyító energiákban, a teremtésben és az eleve elrendeltetésben, ezért egy csendes és meghitt spirituális esküvőt képzeltek el maguknak, ahol a házasulandók nem csinálnak karmát maguknak a fogadalmakkal és az oltárral, helyette a szeretet rezgését közvetítik egymás felé.

A szűkkörű esküvő le is zajlott egy vidéki helyszínen, az erdő közepén, amiről a színész egyik ismerőse árult el néhány részletet.

Zoli és Csöpi azt mondja, hogy az első perctől kezdve tudták, hogy őket egymásnak teremtette a sors, mégis 23 évet kellett várniuk erre a napra. Az esküvőből nem akartak médiacirkuszt csinálni, a szerelmük tiszta és érdek nélküli, nem szerették volna, ha idegen emberek leselkednek rájuk a legintimebb pillanataikban

– mesélte a Bors forrása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik