Szórakozás

Hajdú Péter a NAV-vizsgálatról: Nincs rejtegetnivalóm

Ma reggel derült ki, hogy a NAV vizsgálódik Hajdú Péter volt cége körül. Nemrég a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei váratlanul megjelentek a TV2 székházánál is, ahol Hajdú egykori cégének, a Frizbi Entertainment Kft.-nek a csatornával kötött szerződéseire voltak kíváncsiak, különös tekintettel a 2014-2015-ös adóévre.

“Nincs rejtegetnivalóm! Ez teljesen normális, az a dolguk, hogy megvizsgálják a cégek működését. Mindent rendben találnak majd”

– mondta a Blikknek Hajdú, akinek említett cége mások mellett az Aktív, a Frizbi és az Összezárva Friderikusszal gyártója is volt. Tavaly év végén azonban a tévés eladta egy Nagy-Britanniában bejegyzett vállalkozás ukrán ügyvezetőnőjének, aki mostanra csődbe vitte, ugyanis a cég jelenleg végrehajtás alatt áll.

A NAV vizsgálja Hajdú Péter volt cégét
Az adóhatóság emberei a TV2-nél kopogtattak.

“Eleinte megtartottam a cég felét, mert be akartam szállni a külföldi műsorok gyártásába, de ősztől rengeteg munkám lett az ATV-nél, így inkább túladtam a korábbi cégemen. Mindig minden cégem rendben van, bármilyen papírt kérhetnek, én bemutatom, ától cettig átvizsgálhatnak”

– tette hozzá Hajdú Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik