Szórakozás

Orosz Barbarától egy férfi se várhatja el, hogy elmenjen a piacra bevásárolni

Az ikonikus vörös haját szőkére cserélő műsorvezető ismét párkapcsolatban él, igaz, mint elmondta, “ez nem egy új kapcsolat”. Orosz Barbara ugyanis egyik exével melegítette fel a kapcsolatát. Korábban ugyan már megpróbáltak szakítani, de mivel ebben kifejezetten rossznak tartja magát a tévés, ezért újra megpróbálták.

Orosz Barbara elárulta, hogy 23 év után, miért cserélte le vörös haját
A műsorvezetőt az elmúlt években mindig meg akarták változtatni a férfiak.

Sosem tudtam szakítani. Mindig úgy csinálom, hogy a másiknak kedve legyen végre feladni. Szerintem egy párkapcsolatért nagyon intenzíven dolgozni felesleges, mert ha nagyon meg kell feszülni, akkor ott valami nem működik. Élvezni kell csak és bele kell magunkat engedni. Most már, 37 évesen eljutottam oda, hogy be tudok lazulni. Sose tudnék például a legjobb háziasszony lenni

– mondta a Fem3Caféban Orosz, aki nem hajlandó változni senki kedvéért. Azt akarja, hogy önmagáért szeressék és azt értékeljék, amiben jó.

Nem kell a másiktól olyanokat elvárni, amiben úgyis bénának érzi magát. Engem senki ne küldjön el a piacra bevásárolni, mert ott fogok állni lestresszelve és béna leszek abban az élethelyzetben. Azt kell élvezni bennem, ami jó. Egy étteremben hat órán keresztül is dumálhatunk és azt fogod érezni, hogy soha nem akarsz hazamenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik