Szórakozás

Hazazavarták, mert rövidgatyában ment dolgozni – őrült jó bosszút eszelt ki

A pink ruci erős és hatásos válasznak bizonyult.

Hogy a munkahelyi dresszkód miért jó (van-e egyáltalán értelme), az már önmagában is érdekes kérdés; ami viszont biztos: sokszor nem praktikus. Például nyáron, 35 fokban.

Bizonyára így gondolja ezt Joey Barge, az a call center-munkatárs, akit a minap hazazavartak munkahelyéről, mert rövidnadrágot mert húzni a dög melegben.

A 20 éves buckinghamshire-i fiatalember haza is ment, de szinte azonnal vissza is tért a munkahelyére. Ebben a szettben:

Joey úgy gondolta, hogy ha munkahelyén a nőknek megengedett a rövid ruha viselése, akkor talán ő is beállíthat egy ízléses pink ruciban. A Twitteren közzétette a képeket, ahogy a sajátos viseletben feszít, és talán őt is meglepte, milyen sokan támogatták a küzdelmében.

Volt olyan komment is, hogy ha a nők számára megengedett a rövid ruha, akkor nonszensz, hogy a férfi kollégák nem viselhetnek rövidnadrágot.

A cég képviselői minden bizonnyal nyomon követték Joey ruhademonstrációját, mert nem sokkal később kapott egy e-mailt, amelyben tudatják vele, hogy az extrém melegre való tekintettel a férfi munkatársak az irodában viselhetnek ¾-es rövidnadrágot, amennyiben az fekete, sötétkék vagy bézs színű.

Győzelem!

 

Kiemelt fotó: Twitter/jBarge

Ajánlott videó

Olvasói sztorik