Szórakozás

Vajna Tímea kiskorában megkeresztelte a kiscicákat, a férje meg eltartott egy ligert

Több mint két éves interjút sodort a valóság partjára az internet: Dr. Horváth Dávid oldalán olvasható egy kimondottan macskás beszélgetés a filmügyi biztos feleségével, aki akkoriban még nem LA-ben élt, kiállításokra hordta cicáit, és még csak készült arra, hogy megnyissa gyémántpalotáját.

A tényleg csak a macskákról szóló írás nagyon erős felütéssel indul:

18 éve írtam az első sztárvendég cikkemet a Cicc…Macska Magazinba, azóta kb. 200 hírességet szólaltattam meg, de még olyan macskaszerető emberrel nem találkoztam, mint Tímea.

Az interjú többi részéből két eddig nem tudott, roppant érdekes dolog derül ki:

  • Vajna Tímea macskaimádata a nagymamájától ered:

Nagyon sokat voltam nagymamámnál, mert a szüleim sokat dolgoztak. A nagymamámnál pedig mindig sok macska volt és sok kiscica született. Általában egyszerre 4-5 kiscica született, azokat megkereszteltük.

  • Andy Vajna örökbefogadott egy ligert, azaz egy oroszlán és egy tigris nászából született jószágot.

Elmondok egy különleges és régi történetet. Goldie Hawn világhírű, Oscar-díjas színésznő édesanyja, Laura Steinhoff magyar származású volt. Ő egy tánciskola és egy ékszerbolt tulajdonosa volt, aki a Goldie nevet leányának az Aranka név angol tükörfordításaként választotta. Nagyon jóban voltak a férjemmel, az idősebb hölgy egy kicsi nagymacskát, egy oroszlán és tigris keverékkölykét fogadta örökbe. De mivel a kölyök nőtt és veszélyes lett volna továbbra is otthon tartani, megegyeztek Andyval, hogy egy oroszlánparkba adják, ahol a tartási és etetési költségeket Andy fizette az állat élete végéig.

Ha érdekli, mit mondott Vajna Tímea a méhekről, a cicás tetoválásáról, és hogy miért késett el a Story-gáláról, ide kattintson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik