Szórakozás

Saját szakáccsal jött Budapestre André Rieu

Pár napja a világhírű holland hegedűművész, André Rieu adott koncertet Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában.

A 40 millió eladott albummal, 600 ezer rajongóval és a legnagyobb magántulajdonú zenekarral bíró Rieu csapatában egy magyar tag is van. Mavrák Béla tenor a Borsnak mondta el, hogy a világhírű hegedűművész és zenekara három nagy busszal érkezett Magyarországra, másnap már indultak is tovább Bécsbe. Így sajnos nem maradt idejük a városnézésre, bár valamelyest kárpótolhatta őket, hogy a szálláshelyükről gyönyörű kilátás nyílik a magyar fővárosra.

Mavrák azt is elárulta, hogy André Rieu és csapata nem kóstolta magyar ételeket, hiszen saját szakáccsal utaznak mindenhová.

“Koncertjeinkkel a világot járjuk, és nagyon óvatosnak kell lennünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy bárki is olyan ételt fogyasszon véletlenül, amitől esetleg megbetegszik, mert ez a fellépést veszélyeztetné. Így hát nem kizárólag presztízskérdés, de elővigyázatosság nálunk az, hogy saját szakácsunk legyen”

– mondta a magyar származású tenor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik