Szórakozás

Pataki Zita több gyereket is örökbe adott

Pataki Zita (pataki zita, rtl klub, műsorvezető, reggeli, időjárás, )
Pataki Zita (pataki zita, rtl klub, műsorvezető, reggeli, időjárás, )

A krízishelyzetben lévő nőkkel és örökbefogadással foglalkozó Várva Várt Alapítvány gálaestjének műsorvezetője volt a hétvégén az időjós. Pataki Zita ekkor beszélt arról, hogy mielőtt ismert lett volna, örökbeadással töltött néhány évet, amit élete legszebb időszakaként tart számon.

A pályámat a főiskola után nem pedagógusként kezdtem, hanem a Pest Megyei Gyermek- és Ifjúságügyi Intézetben örökbefogadással foglalkoztam. Körülbelül három éven át ötven-hatvan gyermeket segítettem családhoz. Én a mai napig úgy gondolok erre a munkámra, hogy életem legszebb időszaka. Én voltam az Pest megyében, aki először felhívta a szülőket azzal, hogy: van egy jó hírem! És anyukák, apukák sírtak a telefonba

– idézi a Bors Patakit, aki azt is elárulta, hogy néhány családdal, a mai napig is tartja a kapcsolatot

Ezek a gyerekek már mind nagykorúak. Örülök, amikor rám írnak, hiszen a szüleik elárulják, hogy az a néni a tévéből vagy a rádióból sokat tett azért, hogy hozzánk kerülj.

Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel folytatódik a Morning Show a Class FM-en
Megújult formában indul a Morning Show csütörtöktől a már csak webrádióként működő Class FM-en - jelentették be online sajtótájékoztatón, ahol egyéb Class-témák is szóba kerültek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik