Szórakozás

Majka sem hagyta megválaszolatlanul Szabó Zsófi prédikációját

A héten megjelent egy cikk Szabó Zsófiról, amelyben édesanyja úgy nyilatkozott, hogy aggódik amiatt, hogy unokái félvérek lesznek. Korábban egyébként nagy vita volt köztük amiatt is, hogy a celeb egy roma férfihez megy hozzá. Majka erre reagálva tette fel a költőinek szánt (?) kérdést privát közösségi oldalán:

Ilyen van 2017ben? Szabó Zsófi mit csinált mikor láttamozta a cikket? Azt mondta ez mehet?

A szőke műsorvezető azonban teljesen felháborodott ezen és hosszas bejegyzésben írt arról, hogy éppen az ilyen negatív hozzáállás miatt vállalták az interjút és az őszinte érzéseiket. Itt azonban nem ért véget a történet. A rapper a neki címzett poszt alá kommentelt:

Zsófika!! Esküszöm nem értelek.. egy pillanatig nem bántottalak.. ráadásul nem teszem ki a rajongói oldalra, hanem a privát oldalamon kérdeztem meg, hogy lehet ilyet engedélyezni.????? De sajnos téged ez nem igazán érdekel. Csak azt látod, hogy én harapok. Pedig egy cseppnyi szemétseg nem volt részemről benne.. Mielőtt hírt csinálsz belőle a saját portálodon, kérlek értelmezd. Összvissz 3 mondat.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Az eszmecsere folytatódott, de mintha elbeszéltek volna egymás mellett:

Peti! Nyilvános a posztod! Nekem nem is vagy az ismerősöm! Nem hírt csináltam. Sajnos védeni kényszerülök magamat, a családomat. Az egyik legnagyobb népszerűséget magadnak tudó ember vagy az országban! Felelős vagy azért, ahogy megnyilvánulsz! Felelős vagy azért, ami a szintén ismert emberek kommentelnek! Nem írtam rólad rosszat, tisztáztam magam. Bár ne kellett volna…

– válaszolta Szabó Zsófi.

Majka ezt követően újra kikérte magának, majd hozzátette, Szabó Zsófi ezzel az oda-vissza dobálózással csak egy értelmetlen, Schobert Norbi-féle médiafelhajtást generált.

Felelős vagyok? Miért? Mert megkérdeztem, hogy lehet megengedned egy ilyen cikk publikálását? Belekevertél egy olyan posztba, ahol buddhistákat megszégyenítő tanok közepette nekem címzed az elfogadásról szóló hosszú viselkedéstant! Mi közöm nekem ehhez? A tájékozatlan 3.fél azt hiheti, hogy én valami rasszista megjegyzést tettem, vagy egy véresszájú szélsőjobbos vagyok, aki megbántott téged,vagy a családod. Ez szerinted korrekt? Lett ebből egy Schobert Norbertes mediaheck, közben meg csak az volt a kérdés, hogy slusszant át a biztos profi PR rostán egy nyíltan rasszista mondat anyukád szájából. Az eredeti kérdésre még mindig nem kaptam választ, de a net tele van azzal, hogy mi háborúzunk.

Schobert Norbi durván kiosztotta Majkát
A rapper beszólt a fitneszgurunak, amiért lenézően beszélt Ózdról. Most, napokkal később Norbi is felvette a kesztyűt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik