Szórakozás

Scarlett Johansson találkozott végre a hasonmás-nagyival

Ahogy azt már korábban megírtuk, a színésznőnek igen érdekes élményben lehetett része, amikor egy régi fotón meglátta saját magát. Na jó, nem egészen magát, de egy pontosan ugyanolyan külsejű, ma már nagymama korú nőt, akinek unokája rakta fel redditre a fotót, és így jutott el az egészen Scarlett Johanssonig.

Scarlett Johanssonnak van egy nagyi ikertornya, és úgy tűnik, találkozni fognak
Gyorsan terjedt egy régi fotó egy nőről, aki a színésznő kiköpött mása. Annyira, hogy Johansson saját költségén utaztatná ki legújabb filmje premierére.

 

Aki teljesen odavolt a hasonlóságtól, és felajánlotta, hogy ikertornya, Geraldine vegyen részt leggújabb filmje, a Rough Night premierén, úgy, hogy az utazás teljes költségét a színésznő állja.

A nagy találkozás pedig azóta meg is történt, ráadásul nem is akármilyen körülmények között. A sztár ugyanis a vörös szőnyegen fotózkodott “időskori önmagával”, akivel még egy vicces tárcát is tartottak maguk előtt egymás keresztnevével. Összekeverni azért így is nehéz lenne a két szőke hölgyet, de mindenesetre nagyon cuki fotók születtek a nem mindennapi történet lezárásáról.

Fotó: AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik