Szórakozás

Családon belüli erőszakkal vádolják a Trónok harca óriását

Családon belüli erőszak miatt tett jelentette fel a rendőrségen a Trónok harca Hegy-eként ismert Hafþór Júlíus Björnssont volt menyasszonya. A 28 éves, izlandi férfi Európa legerősebb embere, de a legtöbben az HBO sorozatából ismerik, melyben a csak A Hegyként emlegetett Ser Gregor “The Mountain” Clegane szerepét játssza.

Az Icelandmag arról ír, hogy tavaly decemberben háromszor is ki kellett hívni a rendőröket Hafþór és barátnője otthonához, az incidenseket a szomszédok jelentették. A legutóbbi eset június 8-án történt, ekkor A Hegy exmenyasszonya a konyhaablakon át menekült a férfi elől, és a szomszédoknál keresett menedéket.

 

Egy másik izlandi lap, a Fréttablaðið  szerint a nő pár nappal ezelőtt tett feljelentést egy Reykjavíkhoz közel eső település rendőrségén. Exmenyasszonya azzal vádolja a férfit, hogy kapcsolatuk kezdete óta többször is bántalmazta.

Hafþór tagadja a vádakat, állítja, sosem bántotta barátnőjét, bár azt elismerte, hogy rendszeresen hangosan üvöltöztek egymással. A vita tárgya a pár Asterix nevű kutyája volt, egy kis pomerániai, aki felett közösen gyakorolták felügyeleti jogukat. A Hegy azt mondja, barátnője többször is megtagadta tőle a láthatás jogát.

 

My little champ enjoying the snow! @asterix_astrikur

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 23., 05:29 PST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik