Szórakozás

Balesetet szenvedett egy próbán Mészáros Árpád Zsolt

Clopin Trouille­fou-t, a cigányok királyát Mészáros Árpád Zsolt és Homonnay Zsolt alakítja kettős szereposztásban augusztusban, a Szege­di Szabadtéri Játékokon.

A két színész nem csak jó kolléga, több mint húsz éve barátok is. De hogy egyszerre kerülnek kerekesszékbe, az még őket is meglepte. Elsőként Homonnay balesetezett egy próbán, őt követte MÁZS.

“Másnap, hogy Zsolt leugrott és a mentő vitte el a próbáról, én felugrottam a díszletre, ami elmozdult. Jobbra csavarodott vele a térdem, míg én balra fordultam. Iszonyatos fájdalmat éreztem, részleges térdszalag szakadásom lett. Mentőt akartak hívni, de inkább a menyasszonyomat kértem meg, hogy vigyen be a váci kórházba. Ott már kerekesszékkel szállítottak. Amikor megláttam az orvos kezében az injekciós tűt, könyörgőre fogtam: ne csinálja, doktor úr! Mire azt válaszolta, hogy Jósavárosban bezzeg vagányabb voltál. Kiderült, hogy egy iskolába jártunk. Végül másfél deci vért csapolt le a térdemből. Azóta tömjénnel és illóolajokkal kenegetem, nem szedek gyógyszert. Kés alá is csak végső esetben fekszem”

– mondta a Borsnak MÁZS, aki hozzátette: a színházi bemutató nincsen veszélyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik