Szórakozás

20 milliót bukott Csepregi Éva a házán

Csepregi Évának másfél év után sikerült megszabadulnia tahitótfalui otthonától. A Neo­ton Família énekesnője 2015 decemberi válása után hosszú hónapokig árulta 79 millió forintot érő családi házát, ám hiába, csak most talált rá vevőt.

“Igaz, 20 millió forinttal kevesebbet kaptam a házért, mint eredetileg hirdettem, de egyáltalán nem bántam. Valójában nem is igazán lehet felmérni, mennyibe kerül egy ilyen ingatlan, hogy mennyit ér, ha az ember szeretne megválni tőle. Ez a ház az 1400 négyzetméteres telekkel együtt 16 évvel ezelőtt épült, amikor még belakta a család, tele volt élettel. Most azonban már egymagam nem tudom jól érezni magam egy ekkora épületben. Nagyon kedves emlékek fűződnek minden szegletéhez, főleg így nyáron, amikor a kert is csodaszép! Bevallom, az utolsó pillanatig nagyon nehezen engedtem el, de remélem, az új lakóknak is szerethető otthon lesz majd. Hiszen igazi családi fészek”

– mondta a Blikknek Csepregi, aki már keresi magának az új otthonát.

“Egy kis csinos otthont szeretnék magamnak vásárolni, amit úgy rendezhetek majd be, ahogy nekem tetszik. Egy belvárosi nyugodt környéken, ahol kényelmesen elférek, nem lesznek hatalmas üres terek, de otthonosan is érzem magam.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik