Szórakozás

Van néhány tippünk, hogy ki állhat Tibi Atya letiltása mögött

24.hu
24.hu

2017. 06. 15. 13:01

Korábban a témában:

Csütörtök déltájt egy pillanatra megállt az élet Magyarországon: eltűnt Facebookról az egyik legkedveltebb magyar “viccoldal”, Tibi Atya oldala.

Eltűnt Tibi atya oldala a Facebookról
1,3 millió lájkoló ébredt ma Tibi atya nélkül.

Az olcsó poénokra és lopott tartalomra közösséget építő oldal gazdái az elmúlt években komoly vállalkozást építettek a projektre, van kocsmájuk, boruk, lángosozójuk, bevételeiket az elmúlt évben megduplázták. Most viszont eltűnt az egész, és senki nem tudja, ki állhat az eset mögött. Összeszedtük Tibi Atya legádázabb ellenségeit.

A Csicska emós, aki ellopta Horváth Hami csaját

Bár a Csicska emós aki ellopta Horváth Hami csaját Tibi atya ellen Facebook-oldal lassan egy éve nem posztolt semmit, nem tudjuk kizárni, hogy lelkében nem csitultak azóta sem az indulatok. Bár a bemutatkozó leírásból

elvittem a csjod sirj nem izgatsz köszi

nem derül ki, mi történt, és a csicska emós miért van Tibi atya ellen, de nem zárhatjuk ki, hogy az ellenoldal gondozása helyett az elmúlt hónapokban inkább jelentgette a viccgyáros oldalt.

AnTibi Atya

Már az oldal elnevezése is egyértelműsíti, mi az adminok célja: Tibi Atya megsemmisítése, de azért egy lassan két éves posztjukban részletesen el is magyarázzák, mi a problémájuk a részeges pap oldalával.

Lehet, hogy miattuk tűnt el Facebookról Tibi Atya? Nem tudjuk, ahogy kizárni sem.

Akik szerint Tibi Atya egy felkapott senki

Az egyik legmérgesebb közösség, őket nemcsak bosszantja a jelenség, kimondottan feltolták idegre az egészet. Aztán három poszt után meg is unta az egészet a mindössze 33 tagból álló csapat.

Hogy ők állnának Tibi Atya eltüntetése mögött? Nem hinnénk, de persze kizárni sem tudjuk.

A másolók

Máris rengeteg klón jelent meg, sorra hozzák létre a kamu Tibi Atya-oldalakat. Nekik persze érdekükben állhatott lenyúlni a több mint egymillió tagból álló közösséget, de azt nehéz elképzelni, hogy bárki komolyan gondolná, hogy ezt meg tudja csinálni. Próbálkozni lehet, de a valódi adminok legfrissebb tájékoztatása szerint még ők is csak vizsgálják, mi történhetett.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.