Szórakozás

Itt a leghasznosabb ruhadarab a zokni feltalálása óta – videó

Állítsuk meg az ingkicsúszást!

Még a különösen homofób olvasóinkhoz is azzal a kéréssel fordulunk, hogy az első képkockák után se nyomják le a megállító gombot a lenti videón.

Ugyanis a látszat ellenére nem férfi harisnyatartó reklámját vetítjük – na, nem mintha azzal bármi gond lenne –, hanem egy őrületesen hasznos találmányt mutatunk be.

A neve S-Holder, és azt a feladatot látja el, hogy az a hülye betűrt ing / póló ne csússzon ki a nadrágból, valahányszor le- vagy előrehajolunk, felnyúlunk a spájzban a legfelső polcon levő lekvárért, vagy végzünk néhány felülést.

A történelmi jelentőségű ruhadarab ötlete egy szlovén férfi, Nik Vene agyából pattant ki, akinek állandóan gondot okozott, hogy a gatyájából kicsúszik az inge. Némi piackutatás, felmérés után cége legyártotta a T-Holder prototípusát, és egy rendkívül eredményes (58 ezer dolláros) pénzgyűjtő kampányt csinált végig a Kickstarteren, így elkezdődhetett a sorozatgyártás.

A vásárlói észrevételek alapján továbbfejlesztették a terméket, így megszületett az S-Holder, amely további 101 ezer dollárt hozott a konyhára az internet lelkes adakozói jóvoltából. Ennek működését mutatja be a következő film.

Magyar elnevezése – tudtunkkal – nincs a ruhadarabnak, ezért a 24.hu divatgurujához fordultunk, akivel abban maradtunk, hogy inverz hózentróger (esetleg regórtnezóh) névvel illetjük a terméket. De a neve nem is fontos, lényeg, hogy döbbenetesen praktikus és hasznos. Elég a rizsából, mutatjuk a videót:

 

Kiemelt fotó: nv-holders.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik