Szórakozás

Bella Hadid pucér feneke miatt áll a bál

A celebek életének állandó szereplői a gyakran pofátlan paparazzók, ehhez idővel minden ismert ember hozzászokik. Aztán eljön a pillanat, hogy valamelyik lesifotós átlép egy határt, és az ismert ember már nem könnyen nyeli be a történteket.

Ez a pillanat jött most el a topmodell Bella Hadid életében, aki éppen a lehető legszigorúbb értelemben véve is magánéletét élte, amikor szintén modell barátja,  Jordan Barrett társaságában lazított saját otthonában. A 20 éves modellen csak egy kis felső és egy tangabugyi volt, és nem is sejthette, hogy ezeket a privát pillanatokat egy paparazzo megörökíti (a képeket nem linkeljük, akinek van erre késztetése, gyorsan megtalálja így is, úgy is).

A felvételeket nyilván le is hozta néhány pletykalap, amire Hadid Twitterén reagált. Először azt akarta tisztázni, hogy Barrett nem a pasija, hanem olyan számára, mint egy testvér, majd arról posztolt,

milyen beteg, elbaszott és szomorú dolog befotózni valaki lakásába.

Bár arról még nincs szó, hogy a modell jogi lépéseket fontolgatna – ami egyáltalán nem lenne meglepő -, de a paparazzo eddig jónak mondható kapcsolata a celebekkel minden bizonnyal a múlté, pofátlan tettével a megélhetését tette kockára. Bella Hadid pedig azt írta, ideje elköltözni.

Címlapfotó: Fotó: Kevin Tachman/amfAR2017/Getty Images for amfAR

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik