Szórakozás

Oszter Sándort nem érdeklik a felfújt dolgok és a koholmányok

Az Oszter-családot körülvevő botrányoktól volt hangos a sajtó az utóbbi napokban, ezzel egy időben pedig Oszter Sándor eladta budai villáját és leköltözött a Börzsöny aljára, Diósjenőre, korábbi vadászkúriájába. A mostanában zaklatott életet élt színész itt háborítatlanul pihenhet, de a Story Extra stábjának azért megmutatta új otthonát, és  persze a kellemetlen témák is szóba kerültek.

Oszter Sándort leteremtette a bíró a tárgyaláson
A színész unta a hosszú tárgyalást, ezért haza akart menni.

 

A feleségemnek volt egy nagyon jó mondása, hogy végigzongorázta az egész világot, nagyon nagy sikerrel, Japántól Amerikáig, Ausztráliáig, Angliáig, Franciaországig, Olaszországig, de soha nem volt címlapon. Most, hogy egy pohár bort megivott…  rögtön négy-öt újságba címlapra került, mint nem tudom én, milyen tettes. Hát látod, mondom, a világ ma ilyen”

– mesélte Oszter, aki hamar megtapasztalta, ha jól megy a szekér, sokan vannak körülötte, ha kevésbé, elmaradoznak az úgynevezett jóbarátok.

Engem nem érdekelnek azok a dolgok, amik koholmányok, felfújt dolgok, fordított dolgok. Felhívott egy újságíró, hogy hol vagyok most? Mondom, Diósjenőn. Hol van a kedves neje? Mondom, Balatonon. Ennyi volt a beszélgetés. Másnap címlapon: Oszter Sándor elvált a feleségétől és külön élnek. Kérem! Hát ennél nagyobb disznóságot nem tudok elképzelni!”

– mondta el a színész, akinek legnagyobb fájdalma, hogy fél éve nem látta lányát és unokáját, Axelo Hunort, Alexandra ugyan is nem engedi nagyszüleihez fiát. A fájó téma után pedig egy másik szerencsétlen eset, felesége, Failoni Donatella balesetére terelődött a szó.

Hát nagy szerencséje van, hogy ugye, csak hat bordája törött el, és nem a gerince vagy nem a feje, vagy a lába, karja, most volt pár nappal ezelőtt. Kérlek szépen vágta a trombitavirágot a rézsűnél, tehát a támfal tetején és egy támfalnak az utolsó köve az kilazulhatott és az kibillent… És lezuhant a terméskő aljzatra”

– mesélte el Oszter, akire most határozottan rájár a rúd, de mégsincs elkeseredve, sőt, a körülményekhez képest abszolút jól érzi magát.

Olvasói sztorik