Szórakozás

Most már azt is tudjuk, ki volt a repülőn „szexelő” nő

Újabb csavar a sztoriban.

Na jó, ez már tényleg a hihetetlen kategória: újabb fordulat a repülőn szexelő pár ügyében. Kezd olyan lenni ez a sztori, mint egy profin felépített karaktergyilkosság a propagandamédiában: minden nap újabb infót csepegtetnek, és az egész egyre kellemetlenebb.

Öt nappal ezelőtt megírtuk, hogy a Ryanair Machesterből Ibizára tartó járatán egymásra gerjedt két utas, a nő a férfi ölébe ült, és – a körülöttük helyet foglalók megrökönyödésére – körbekérdeztek, van-e valakinél óvszer.

Tegnap jött az első meglepetés: kiderült, hogy alkalmi párról van szó, ami önmagában nem lenne gond, csakhogy a férfit – aki egyébként Shaun Edmondson, egy 31 éves séf – otthon várta a terhes menyasszonya.

Természetesen a brit sajtó számára mára már az sem volt titok, ki volt a nő a férfi ölében.

Tracey Boltonnak hívják, 39 éves, menedzser egy kávézóban – és háromgyerekes anyuka.

A nő érthetően nem boldog attól, hogy a felvétel terjedni kezdett: állítja, hogy szexről szó sem volt, csak öltáncot lejtett – de elismeri, hogy félreérthető a szituáció.  Bolton barátnői is megerősítették, hogy az alkalmi pár csak viccelődött egymással, semmi komoly nem történt.

Mint kiderült, Edmondson legénybúcsúra utazott, Bolton pedig lánybúcsúra, és aznap, a repülőtéren találkoztak életükben először.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik