Szórakozás

Kulcsár Edina rendőrt hívott, miután nekiment egy másik autónak

Az egykori szépségkirálynő nemrég kapott egy méregdrága luxusautót egyik szponzorától, amivel már többször elbüszkélkedett, most mégis bosszankodhat miatta. Kulcsár Edina ugyanis a múlt héten csúnyán meghúzta a kocsi oldalát. A modell egy parkoló autó ajtaját kapta el, a másik sofőrrel azonban nem sikerült egyezségre jutnia, így rendőrt hívtak a helyszínre.

Kulcsár Edina: Stramm csaj vagyok, nem nyafka plázacica
Az egykori szépségkirálynő párjával együtt vállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityjét.

Egy rendezvényre tartottam a dédnagymamámmal, amikor a kanyarodósávban, egy tilosban parkoló autónak kicsapódott az ajtaja. Időm sem volt arra, hogy felfogjam, mi történik. Gyönyö­rűen végighúzta az ajtó a kocsim oldalát. Kiszálltam, hogy tisztázzuk a körülményeket, ám meglepetésre az autóban ülő úriember állította, hogy én mentem neki és én tettem tönkre a kocsiját. Azonnal láttam, semmi értelme vitába szállni, ezért rendőröket hívtam, akik nekem adtak igazat

– mesélte a Blikknek Kulcsár, aki bízik benne, hogy a biztosító hamarosan rendezi a kárt.

Egyelőre még nem rendeztük a károkat, de remélem, néhány héten belül megoldódik az ügy. Szerencsére nem esett semmi komoly bajunk, de úgy tűnik, már nemcsak a forgalomban lévő, de a parkoló autókra is figyelni kell!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik