Szórakozás

Hajdú Péter Sarkáról: Nem érdekel, hogy kivel van, legyen boldog

A Frizbi műsorvezetője Garami Gábornaknak mesélt arról, hogy milyen a Sarka Katával való viszonya.

Nem mondhatom, hogy nem érdekel Sarka Kata, hiszen a gyerekeim anyja, és ez örökre össze fog bennünket kötni, de engem nem érdekel a magánélete. Nem érdekel, hogy kivel van, legyen boldog, találja meg az igazit. Nyilván jó úton van efelé, de én szeretném a saját életemet élni, a saját életemet rendbe szedni

– kezdte Hajdú Péter, aki kissé burkoltan ugyan, de elárulta, hogy felesége az év elején már más férfival állt kapcsolatban.

Én bíztam abban, hogy újra egy család és egy pár leszünk, ezért több hónapig alkalmatlan voltam, és nem is akartam új kapcsolatot keresni. Aztán fordult a kocka januártól, és nyilvánvalóvá vált, hogy Kata új életet kezdett, és nekem is új életet kell kezdenem. Most Eszterrel vagyok, és tök jó, hogy úgy alakult, hogy nem ő nézett ki magának, hanem én tudtam őt meghódítani.

Ennek ellenéra felröppent a pletyka, hogy Hajdú és barátnője – akit gyakran hasonlítottak Sarkához – között már véget is ért a románc, amire a tévés a Facebookon reagált:

Milyen érdekes, hogy mindig csak az én maganéletemről beszél a “közeli barát”. Ez a pletykalap mindig velem szemétkedik, s valamiért soha nem súg nekik egy közeli barát sem egy másik nagy szerelemről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik