Szórakozás

Nehogy beégj: 5 dolog, ami nélkül idén nincs esküvő

Csodás korban élünk, ma már nem csak szájhagyomány útján terjed, hogy milyen volt Józsi és Judit lagzija, de a Facebooknak és az Instagramnak hála minden ismerős megnézheti, hogy mire nem hívták meg. Természetesen itt is megjelentek "trendek" és íratlan szabályok, amiket a TheNextWeb gyűjtött össze, nézzük is őket.

Hashtag

Példánknál maradva lehet #józsiésjudit vagy #juditésjózsi, viszont érdemes előre fixálni (akár kiírni az ültetőkártyákra is), hogy aztán egy címkére szűrve vissza lehessen majd nézni az összes képet, amit a vendégek csináltak.

Vicces zoknik

Szinte kötelező lett az olyan esküvői fotó, ahol a vőfélyek és násznagyok vicces zoknit villantanak, ezzel is mutatva, hogy ez egy nem szokványos,

tehát menő esküvő.

Ilyenre gondolunk:

Fotó: snapwiresnaps.tumblr.com

Az első tánc

Most, hogy nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is lehet élőzni (vagy 24 órán belül eltűnő videókat posztolni), kétségünk se legyen afelől, hogy a botladozásainkat nemcsak a násznép követi nyomon. Éppen ezért fontos, hogy ne csak vicces, de érzelmes is legyen és a végén mindenki sírva fakadjon.

A torta

A torta a nyári szezon karácsonyfája: minél nagyobbnak, életszerűtlenebbnek, díszítettebbnek kell lennie, annál többen beszélnek majd róla és/vagy irigykednek.

Polaroid fotófülke

Ha biztosra akarunk menni, és rávenni mindenkit, hogy posztoljon az Instagramra, akkor készítsünk egy fillérekből megvalósítható polaroid keretet, azok most elég népszerűek.

Fotó: innocent studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik