Szórakozás

Eszetlenül sok milliárdot kerestek a világsztárok egyetlen év alatt

A Forbes Magazin évről-évre összeállítja a legjobban kereső celebek listáit különböző kategóriára (zenészek, színészek, stb.) bontva, de most itt a legfrissebb összesítés, amelyben az egyetlen kitétel az volt, hogy híres legyen az adott illető.

A top 100-as list első helyén P.Diddy alias Sean Combs végzett, aki zenei-, reklám- és egy egyéb üzleti tevékenységeinek köszönhetően 130 millió dollárt, azaz több mint 35 milliárd forintot keresett egyetlen év alatt. Így a tavalyi 22. helyén elég sokat javított.

diddy (diddy, )
Szex közben kellett felszolgálni az ételt P. Diddynek
A rappert volt szakácsa perelte be, amiért borzalmas körülmények között dolgoztatta.

A második helyen az ikreket váró Beyoncé (105 millió $) áll, a dobogó harmadik fokára pedig az írónő J.K. Rowling (95 millió $) került.

És habár a dobogósok között rögtön két nő is feltűnik, még minidg az az általános, hogy a férfiak többet keresnek. A 100-as mezőnyben ugyanis összesen csak 16 hölgy szerepel. A legfiatalabb a 19 éves Kylie Jenner (Kim Kardashian féltestvére), aki az 59. helyen végzett.

A top 10-ben egyébként két sportoló is ott van. A focista Cristiano Ronaldo a maga 93 millió dolláros bruttó bevételével az ötödik, az egyik legismertebb kosárlabda játékos, LeBron James pedig a tizedik, 86 millió $-ral.

Adócsalás miatt vizsgálódnak Cristiano Ronaldóval szemben
15 millió euró hiányt talált a spanyol adóhatóság.

A Forbes számításaiból az is kiderül, hogy a 100-as mezőny tagjai egyetlen év alatt 5,15 milliárd dollárt, azaz 1.414 milliárd forintot kaszáltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik