Szórakozás

Csobot Adél: Tudom magamról, hogy jó ember vagyok

Az egykori X-Faktorosnak ugyan vannak még fellépései és színházban is játszik, de életét mégsem a karrierje teszi ki. A 23 éves Csobot Adél számára most az anyaság az első, ami meg is változtatta.

Hatalmasat nőtt Istenes Bencéék kisfia - Fotó!
A műsorvezető hamarosan hosszú külföldi forgatásra indul, így most gyorsan kihasználja a kicsivel tölthető időt.

Natan érkezésével én is újjászülettem. Akarva-akaratlanul is megváltozol. Ugyanolyan bohókás maradtam, csak egyéb tulajdonságok felerősödtek. Korábban is felelősségtudatos voltam, de most a sors rám bízott még egy életet. A legjobbat akarom a fiamnak, de nem megyek mindennek utána fanatikusan. Mindig is az érzéseimre hallgattam, bármiről legyen szó, most így vagyok vele is. Nem vagyok paramami. Egy fiatal anyuka szerintem sokkal lazább, hiszen az idősebbek sokkal több veszéllyel vannak tisztában

– mondta a Blikknek Csobot, aki bízik benne, hogy gyermeke cseperedésével ő is több lehetőséghez jut és lesz alkalma kitalálni, hogy ki is az a Csobot Adél. Azt azonban már régen maga mögött hagyta, hogy azon görcsöljön, ki mit gondol róla.

Én már nem akarok megfelelni senkinek! Tudom magamról, vagy legalábbis bízom abban, hogy jó ember vagyok. Az zavar, ha valaki azért tart rossz embernek, mert nem ismer, vagy belekevert egy olyan szituációba, amelyből nem tudtam jól kijönni. Az igazságtalanság nagyon zavar, de azt már például régen elengedtem, hogy a kommentelők ostorozása miatt kiakadjak. Régen bántottak a bejegyzések, vélemények, nem értettem, hogyan lehet szörnyűségeket írni rólam azok után, hogy három percet láttak belőlem a tévében. Akkor fiatal voltam, most már nem érdekel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik