Szórakozás

Ernyey Béla már nagyon soknak tartja a korát

24.hu
24.hu

2017. 06. 08. 16:01

Korábban a témában:

A színész a hétvégén tölti be 75. életévét és habár barátai szerint akár egy évtizedet is letagadhatna, ő így így soknak látja ezt a számot.

Az idő nem születésnapokban mérendő. A 75, az egy nagyon magas kor. Mindenki jön és mondja, hogy jaj, hát letagadhatnál tíz évet! Hatvanötnek sem nézel ki! Mondom: Normális vagy? Hatvanöt az baromi sok! És valahogy ez a hozzáállásom a saját koromhoz és a más korához is

– mondta a StoryExtra kamerái előtt Ernyey Béla, aki nem szereti a születésnapi bulikat, éppen ezért párjával kettesben tölti majd a közelgő ünnepet.

Abban a pillanatban, amikor a néző ezt az adást most látja, akkor én a világnak egy olyan pontján vagyok, ahol sem térerő nincs, sem e-mailezni sem lehet, se telefonálni. A legnagyobb luxus, amit az ember megengedhet magának, hogy úgy tudja magát kiszakítani, s a kedvesét a történésből, hogy senki ne tudja elérni, és ő sem tudjon senkit elérni, mert egy születésnap nem arról szól, hogy folyamatosan hívogatjuk egymást, hogy boldog születésnapot…

Ernyey egyébként még most is a mának és a jövőnek él, sose kesereg azon ami elmúlt. Inkább elégedett, hogy annyi minden történt vele az életében.

Egy normál nap az ember életében pontosan úgy kell, hogy lefolyjon, mint az egész élete. Az enyém soha nem volt igazán normális. Tehát, először is, soha nem mentem nyugdíjba. Én valahogy mindig másként éltem, mint mások, s ezért vagy elítéltek, vagy csodáltak, de soha nem mentem az úgynevezett arany középútra.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.