Szórakozás

Schobert Norbi: Kicsi mell, nagy mell, tök mindegy

Én azt gondolom, hogy kicsi mell, nagy mell, tök mindegy. Az a fontos, hogy aki viseli, az büszkén viselje. Vállalja fel önmagát”

– fejtegette Schobert Norbi a Story Extra női mellek méretét boncolgató riportjában, amiben VV Soma egyértelműen a nagy mellek mellett tette le voksát, Aurelio és Pumped Gabo számára azonban szerencsére – és kicsit talán váratlan és meglepő módon – nem ez a legfontosabb szempont a párválasztásnál.

Épp úgy, ahogy a fitneszgurunál sem, aki el is árulta, mi az, ami szerinte sokkal, de sokkal fontosabb és szembeötlőbb  – gyakorta pedig hiányzó – látvány a hölgyeken.

Nem az a lényeg, hogy egy nőnek milyen melle van. Hanem, hogy hogy viseli. Tehát ha egy nő úgy érzi, hogy szexi a pici mellel, és amúgy szexinek tartja magát és felvesz egy szűk pólót, melltartó nélkül, netán vizesen… (…) Szerintem egy nőnek nem a melle a legnagyobb fegyvere, szerintem a mosolya. Sajnos mosolyt nem lehet plasztikai műtétekkel rendelni, meg ha lenne, az Jokeres lenne kicsit. Az a baj, hogy a nők nagy része nem mosolyog. És ettől akármilyen mellet visel, akármilyen alakja van, nagyon taszító és nagyon ronda tud lenni”

– véli a témáról Schobert Norbi.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik