Szórakozás

Beyoncé perrel fenyegetett egy 15 éves lányt

Bár Beyoncé a világ egyik leggazdagabb popsztárja, nem szereti, ha más keres rajta pénzt, akkor sem, ha az történetesen egy állítólag elég szegény, 15 éves kislány.

A Beyoncé Capital egy régóta létező, nagyon népszerű Twitter-fiók volt 12 ezer követővel, tulajdonosa két oldalon is árusított a popdívát dicsőítő ruhákat. Ez a tulajdonos Beyoncé egyik 15 éves rajongója, és a beyoncés ruhákon kívül árul más témájú ruhákat is – tipikus fiataloknak szóló dolgokra kell gondolni, mint egy obamás póló, vegy egy A 2007-es Britney-nek érzem magam feliratú felső. Ezeket már egy éve árulja elég sikeresen.

Vagyis árulta eddig, mert most az egésznek vége.

Beyoncé jogi képviselői hosszú hivatalos levelet küldtek az Ollie nevű lánynak, melyben arra kérik, hogy azonnal fejezze be minden olyan termék árusítását, melyek bármilyen módon kapcsolódnak az ikreket váró popdívához.

Hogy miért nem örültek a beyonceclothing.com és a beyoncecapital.com néven futó oldalaknak, talán nem kell túlmagyarázni, de arra is felszólítják a tinédzsert, hogy azonnal fejezze be egy olyan póló árusítását, melyen Beyoncé dalszövege található, mert ezzel szerzői jogokat sért, és be fogják perelni.

Bár jogi értelemben valószínűleg minden követelésük megáll, kicsit elszomorító látni, ahogy ötezer forintos pólók miatt fenyegetik perrel a tinit, aki kétségbeesett tweetekben könyörgött istennőjének, hogy ne vigyék bíróságig az ügyet, még Beyoncé testvérét, Solange Knowles-t is betaggelte, hogy szóljon pár szót az érdekében.

Kérlek, ne perelj be, Beyoncé, szegény vagyok és 15 éves

A hosszú levélben arra is megkérik a tinit, hogy törölje rajongói Twitterét, majd abszurd módon megköszönik, hogy ilyen lelkes rajongója az énekesnőnek. A sztorit itt írták meg, az ő képernyőfotóikon végigkövethető az egész. Ollie azóta Beyoncé minden kérését teljesítette, így nem kell félnie attól, hogy a milliárdos díva kiforgatja minden vagyonából.

A tinédzser végül törölte minden tweetjét, de a fiókját megtartotta. Itt most egyetlen poszt olvasható csupán, ami ennyiből áll:

 

A bemutatkozó rész viszont egész pompás:

A Capital Clothing streetwear márka tulajdonosa, akit majdnem beperelt Beyoncé :)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik