Szórakozás

Bárdosi Sándor rosszul lett az apás szülés alatt

Néhány napja született meg a birkózó második gyermeke, aki a Maja nevet kapta. A büszke apuka úgy érzi így lett teljes a család, habár elmondása szerint még nem tud bánni a kislánnyal. Annyira félti, hogy alig meri megfogni. Bárdosi Sándor a Fem3 Caféban azt is elárulta, hogy a babát sokáig Hannának akarták keresztelni, végül a felesége, Ildikó döntött máshogy.

Megszületett Bárdosi Sándorék második gyereke
A kicsiről rögtön friss képek is kerültek fel a közösségi oldalra.

Eredetileg Hanna lett volna és még most is arra áll rá a szánk. Amikor még csak a hasban volt, mi már Hannának szólítottuk, de aztán a játszótéren rájöttünk, hogy ötből három kislányt így hívnak. Mondtam Ildinek, hogy döntsön ő és amikor mentem be a kórházba, akkor mondta, hogy Maja lesz.

A sportoló az apás szülésről is mesélt:

Bent voltam a műtőben, de én nem láthattam semmit, mert egy lepedővel el volt takarva és én Ildinek a fejénél ültem. Viszont buta voltam, mert fent volt egy lámpa, aminek króm volt a széle és én belenéztem a visszatükröződő felületbe. Az altatóorvos lökdösött, mert kezdtem elfehéredni attól a látványtól, ami a másik oldalon történt. Olyan volt, mint valami Alien film, durva volt

– emlékezett vissza Bárdosi, akinek felesége is nehezebben viselte a második szülést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik