Szórakozás

Plus size modellként ragyog a kis túlsúllyal sokkal boldogabb Mohamed Fatima

Hogy pontosan honnan hova jutott el a teltkarcsú énekesnő, az most egyértelműen kiderül a Story Extra riportjából; egy tóparti fotózásra kísérte el ugyanis a stáb Mohamed Fatimát.

“Azt gondolják, hogy a duci emberek, a kövérebbek azok biztos nem boldogok, nincsenek megelégedve magukkal. Én szeretem a combomat, szeretem a karomat, az a lényeg, hogy szeressük magunkat, szeresd a hajadat, szeresd az arcodat. Hogyha ezeket el tudod fogadni, akkor szerintem nincsen baj. (…) Láttam, hogy nincsenek rám való ruhák, konfekció méretből nem kapom meg azt, amit szeretnék és minid kerestem azokat a fórumokat, ahol megtalálom a magamhoz illő ruhákat és megtaláltam” – meséli az énekesnő, aki egy barátnője felkérésére vágott bele a plus size modellkedésbe. Fatima elárulta azt is, őt gyerekként soha nem piszkálták a súlya miatt, egyszerűen csak egy időben szerette volna kipróbálni, milyen is az élet vékonyabban; ezért 150 kilóról 60 kilóra sikerült lefogynia.

“Képzavaraim voltak saját magammal és nem tetszettem úgy magamnak. Be volt esve az arcom, mindenki azt kérdezte tőlem: beteg vagy, mi bajod van? Szembesültem azzal, hogy elvesztettem az önbizalmamat, elvesztettem a kiegyensúlyozott, mosolygós, boldog énemet. Mindig örültem mindennek ducin, nem volt olyan napom, hogy ne nevettettem volna valakit, mindig viccelődtem. (…) Nőkből minden fajták vagyunk, mindenfélék vagyunk, és fontos, hogy azok a nők is tudjanak azonosulni bizonyos reklámokkal, akik mondjuk nem a trendnek megfelelőek az emberi szemmel. Én azt gondolom, hogy jó irányba halad a divatszakma” – mondta el az énekesnő, akinek természetesen eszében sincs pályát váltani, és gőzerővel dolgozik legújabb albumán.

Olvasói sztorik