Image: 73101848, A TV2 Mokka címû mûsora. Az adás idõpontja: 2011.09. 21. Fotókredit. TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

A Jóban Rosszbanból kitett Fábián Anita nem adja fel a színészetet

24.hu
24.hu

2017. 06. 06. 09:45

Korábban a témában:

Nyolc évig volt állandó szereplője a TV2 napi sorozatának, de néhány hónapja kiírták a Jóban Rosszbanból a színésznőt. Fábián Anita nehezen élte meg, hogy lezárult életének egy fejezete és még most is hiányzik neki, de igyekszik továbblépni.

Fábián Anita (Array)
Fábián Anitát megviselte a távozás a Jóban Rosszbanból
Kislányával megsiratták a "szakítást".

Eleinte furcsa volt, hogy ráérek és nem kell menni forgatni, de most már kezdem élvezni. Persze nem akarom félrevezetni az embereket, nehéz a továbblépés és a jövő építése, de előre szabad csak tekinteni. Egy biztos, olyan nem lesz, hogy végleg hátat fordítok a színészetnek, mert a lelkemnek szüksége van a játékra

– mondta a Borsnak Fábián, aki azonban anyagi biztonságát nem a szakmára akarja alapozni.

A befektetésről, amiben gondolkozom, egyelőre csak annyit szeretnék elárulni, hogy elsősorban az anyagi gyarapodást kell, hogy szolgálja. Erre a biztonságra van szükségem ahhoz, hogy szabadon gondolkodó és független színésznő maradhassak. A bizonytalanságtól zeng a szakma. Elmúltam negyvenéves, van egy serdülő lányom, szeretném őt tisztességesen felnevelni, megvalósítani az álmait, sőt az én álmaimat is. Ehhez viszont elengedhetetlen az anyagi biztonság. Egy színész élete, így a pénzkeresete is annyi mindenkitől függ… sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap. Én viszont szeretném tudni.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The rescued private owned submarine UC3 Nautilus that sank on Friday 11. August, are dragged into Copenhagen Harbor 12. August 2017 by the Salvage ship Vina. The Swedish journalist Kim Wall which was on board the submarine is still missing. Owner and Captain Peter Madsen was rescued and charged with negligent manslaughter. (Foto: Jens Noergaard Larsen/Scanpix 2017)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.