Szórakozás

Gianni: Aki nem tud küzdeni a másikért, ne házasodjon

Az olasz származású étteremtulajdonos és médiaszemélyiség a közelmúltban – titkos, és meglehetősen pazar esküvőn – vette el Debreczeni Zita modellből lett fotóst, a Bestnek pedig most a házassággal, családalapítással és gyerekneveléssel kapcsolatos határozott gondolatairól beszélt.

“Jó példa van előttem, és szerencsésnek tartom magam, mert a szüleim 47 éve házasok, és ma is mindenben számíthatnak egymásra. Persze azt is tudom, hogy nem könnyű egy ilyen hosszú házasság, de megdolgoztak érte. Manapság tágabb fogalom lett a család, mivel sokan elválnak, de én nem szeretnék ilyen körülmények között gyereket nevelni. Hogy lehet így egy gyereknek gyökere és családérzése? Sajnálom, hogy errefelé megy a világ. Persze nehéz a másikért küzdeni, nehéz sokáig együtt lenni valakivel, de ez a lényege a házasságnak. Aki erre nem képes, inkább ne házasodjon. Nem házasodjon csupán csak azért, hogy felmutathassa a csillogó gyűrűt. Maradjon egyedül, ne érdekelje semmi más magán kívül” – véli Gianni Annoni, aki 46 évesen már vágyik gyerekekre, de elmondta azt is, nem híve a liberális gyereknevelésnek.

“Egy gyereknek mi határozzuk meg az életét. (…) Kell tudni nemet mondani, és szigorúnak is kell lenni. Egy világban, ahol minden eldobható, lecserélhető, mindennél fontosabb az emberi, családi értékeket képviselni. Ezt hozom otthonról is” – nyilatkozta az újdonsült férj, aki nemrég Tunéziában romantikázott dekoratív feleségével.

Tunéziában romantikázott Debreczeni Zita és Gianni
Nászútról nászútra mennek a friss házasok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik