Szórakozás

Geri Halliwell bocsánatot kért, amiért 19 éve otthagyta a Spice Girls-t

A brit lánycsapat 1996-ban lett egycsapásra világhírű Wannabe című slágerükkel. Geri Halliwell, azaz Ginger Spice két évvel később mégis úgy döntött, hogy kilép a bandából. Tette mindezt a világ körüli turnéjuk kellős közepén, ami elég nagy port kavart, azon túl, hogy a rajongókat lesújtotta a távozása.

Az énekesnő akkor kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, de minden jót kívánt a csapatnak. Erről az időszakról posztolt egy rajongó a Twitteren, aki a videó mellé annyit írt: “Ma 19 éve, hogy Geri Halliwell bejelentette, elhagyja a Spice Girls-t, a világturné közepén.”

A dolog a 44 éves sztárhoz is eljutott – aki januárban adott életet második gyermekének – és nyilvánosan kért bocsánatot a rajongóktól.

Sajnálom a dolgot… A végén minden megoldódik, ezt szokta mondani az anyukám.


Na, nem mintha Halliwell nem tért volna vissza. A Spice Girls 2016-ban – trióként ugyan és GEM néven – újra összeállt, hogy így ünnepeljék 20 éves évfordulójukat.

Trióként és új néven állnak össze a Spice Girls tagjai
A 20 éves évfordulóját ünneplő lánycsapat GEM néven fog turnézni. Így már nem is nehéz kitalálni, hogy ki fog hiányozni a bandából.

 

Fejlécfotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik