Szórakozás

Bocskor Bíborka: Soha nem hittem a társadalmi elvárásokban

Extrém külsővel indította a nyarat Bocskor Bíborka. A Magashegyi Underground énekesnője kizárólag a koncert után adott interjút a Story Extra stábjának, mert a fellépés előtt maximális összpontosítást igényel. Utána viszont sok mindent elárult magáról a kissé különcnek tűnő, ám annál pozitívabb kisugárzású énekesnő.

“Sokszor azt érzem, hogy a dalnak a lelke az felülírja sokszor a szöveget, úgyhogy ha átmegy egy belső üzenet, akkor annak nagyon örülök, ha a katarzis létrejön, akkor még jobban. (…)  Én úgy vagyok valahogy ösztönösen, hogy egyszerűen csak létezek a világban, hátradőlök, és ami jön, azzal megyek, a széllel együtt; kicsit taoista vagyok ebből a szempontból. Szóval fogom érezni és fogom csinálni. Biztos, hogy mindig az alkotás közelében fogok lenni.

Soha nem hittem a társadalmi elvárásokban, soha nem hittem, hogy most megmondják neked, hogy hány éves vagy, hogy kell viselkedni, vagy nő vagy, milyenek az elvárások, erre egyáltalán nem adok. Azt gondolom, hogy szabad elménk van, szabad szívünk van, hogyha a szeretet mozgatja a dolgokat, akkor mindent lehet csinálni” – vallja az egykor a Megasztárban feltűnt Bíborka, aki a 11 éves Magashegyi Undergroundról, és a zenekar tagjai közti szoros kapcsolatról is beszélt.

“Sikert azt nem tudom belülről nézni egyáltalán, semmilyen sikert nem élek meg, azt érzem, hogy egy óriási nagy dolog, hogy mi együtt vagyunk ennyi év után is, hiszen barátságok kallódnak el pillanatok alatt, meg nem is jönnek létre, úgyhogy ez, hogy ez az 5-6 ember együtt dolgozik, egy csoda. szeretném, ha mindenki tudja, hogy mi egy gömb vagyunk egy kis világgömb.”

Olvasói sztorik