Szórakozás

Pintér Tibor berágott: Bochkorék átléptek egy határt

A Nemzeti Lovasszínház igazgatója azóta csak fűzi a nőket, hogy január végén szakítottak álmai nőjével. Pintér Tibor még azzal is viccelődött, hogy lánya 20 éves barátnőin is megakadt a szeme, ami aztán elég beszédtémát szolgáltatott az Önindító műsorvezetőinek, Bochkor Gábornak és István Dániel is.

Pintér Tibor: Életemben talán 5-6 szeretőm lehetett
A színész második házassága alatt is belekeveredett egy viszonyba, ráadásul a tanítványával.

Bochkorék aztán még csütörtök reggel is a celeb nőügyeit tárgyalták ki, azt állítva, hogy Pintér már zaklatja a nőket. Egy férjes asszony ugyanis telefonált nekik és elmondta, hogy a színész a februári Story-gálán levakarhatatlan volt.

Soha senkit nem zaklattam! Nem csak azért, mert volt gyerekszobám és helyén van az értékrendem, de szükségem sincs rá, és nem is volt soha. A gálán sem tettem ilyet, bárki is állítja az ellenkezőjét. Lehet, hogy valaki így szeretné magára felhívni a figyelmet, érdekes módon fejezi ki a csodálatát

– dühöngött a Blikknek Pintér.

Napok óta beszéltek rólam Bocsiék, amellyel idáig semmi bajom nem volt, hiszen értem a viccet. De van egy határ, és azt hiszem, Bochkorék ezt átlépték.

Bochkor nem szeretett volna megszólalni az ügyben, de Háder György, az Önindító szerkesztője elmondta, hogy azért döntöttek a történet beolvasása mellett, mert a hölgy ezt szerette volna. Ő kereste meg a csatornát, csak hangját és nevét nem adta, hogy ne legyen beazonosítható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik