Szórakozás

Gregor Bernadett: Félek, mi lesz akkor, ha majd nem kellek

A színésznő jelenleg az Újszínház egyik legtöbbet foglalkoztatott művésze, hat darabban is játszik, mégis aggódik karrierje alakulása miatt. Korábban ugyanis már átélte munkahelye elvesztését, amikor 2010-ben megszűnt a szerződése a Pesti Magyar Színházzal. Gregor Berndett fejében ekkor az is megfordult, hogy felhagy a szakmájával.

Ott akarta hagyni a színészetet Gregor Bernadett
Egy állatkórház recepciósi állását nézte ki a színpad helyett.

Azon vívódtam, hogyan történhetett meg, hogy az az igazgató, aki megbízott bennem tizennégy éven keresztül, aki olyan nagy horderejű szerepeket bízott rám, mint Shake­speare Júliája, az Elektra, a Mirandolin, az egyszer csak nem szavaz nekem bizalmat Sokat emésztettem magam ezen, végül a pálya elhagyása is megfordult a fejemben. Egy kutyakozmetikában szerettem volna recepciós lenni, de jött az Újszínház visszautasíthatatlan ajánlata, és azóta is, lassan öt éve itt vagyok

– mondta a Borsnak a színésznő, aki jelenlegi biztos helyzete ellenére is tart a jövőtől.

Néha még félek, mi lesz akkor, ha majd nem kellek. Nem tudom nem észrevenni magam körül, hogy van olyan, amikor egy művész hosszabb időre kiesik a pikszisből, akár önhibáján kívül. Én nem akarom megtudni, hogy milyen nehéz onnan visszajönni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik