Szórakozás

Ez Szentpéteri Csilla legnagyobb gondja

Szentpéteri Csilla 6 éves kora óta a zongora szerelmese, idejét 52 évesen is a zongora tölti ki, de nem csak a hangszer mögött ülve.

“Miután saját magam mene­dzse­re vagyok, így a koncertekhez tartozó összes feladat rám vár. Napi 14 órát dolgozom, már nem is tudom, mi az, hogy pihenni. Nem tudok leállni, munkamániás vagyok. Ez komoly problémát és most már alvászavart okoz. Egyszerre 8-10 féle dolgon jár az agyam, állandó mozgásban vagyok. Ha nincs koncert, akkor előkészítem a következőt, miközben itthon is próbálok maximálisan helytállni”

– mondta a Borsnak a zongoraművész, aki eddig életében egyetlen koncertet mondott le.

“Életemben egyszer mondtam le koncertet, amikor kis híján beszakadt a gerincsérvem a gerinccsatornába, és mentővel vittek kórházba. Kértem az orvost, hogy azonnal csináljon valamit. Ő azt mondta, ha most elmegyek, és baj lesz, életem végéig tolószékbe kerülök. Hát maradtam az ágyban, röpke három hétig. A különböző kézproblémákra megvannak a speciális gyógymódok, kenőcsök, orvoscsapatok. Játszottam már 39 fokos lázzal, lépni alig bírtam, de amikor kimentem a színpadra, varázsütésre megszűnt minden bajom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik