Szórakozás

Takáts Tamás újra talpra állt

Takáts Tamás (Takáts Tamás)
Takáts Tamás (Takáts Tamás)

Takáts Tamás nem titkolta, hogy néhány évvel ezelőtt súlyos anyagi gondokkal küzdött. Alig volt fellépése, nem tudta fizetni a közös költséget és a közüzemi tartozása is halmozódott. 2012-ben anyósa vidéki lakásába költözött anyagi megfontolásból, bár azt sem cáfolta, hogy voltak feszültségek a házasságában. Mára azonban a küzdelem a múlté, sikerült talpra állnia.

“Ez a tél hideg volt, de áprilisban már mindkét zenekarom dübörgött, és szeptemberre egy East-buli is körvonalazódik, méghozzá szimfonikus zenekarral. Volt négy nehéz évem, anyagi gondokkal küzdöttem, ezt elismerem, de ez már a múlté. Hittem benne, hogy meg fog oldódni, és ez így is történt. Ám nem én oldottam meg”

– hangsúlyozta a Blikknek a Karthago frontembere, aki tudni véli, hogy miért változott a helyzete.

“Ereszteni kezdett a túltermelési válság lufija. Úgy két éve még, ha eldobott az ember egy kavicsot a járdán, akkor egy önjelölt énekest biztosan eltalált. Ez lecsengett. A megrendelők is felismerték, legfeljebb egy-két valódi tehetség jön elő ezekből a tévéműsorokból, úgyhogy újra van munka. Tavaly nagyon dübörgött az elefánt. A Karthagónak közel harminc bulija volt, közben a bluesbandámmal és szólóban­ is jártam fellépni, és eb­ből tartalékolni is tudtam”

– tette hozzá Takáts Tamás, akinek fia is zenéléssel szeretne foglalkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik