Szórakozás

Váltótársra vágyik a Reggeliben Peller Anna és Lukács Miklós

Peller Anna és férje, Lukács Miki
Peller Anna és férje, Lukács Miki

Hatodik hete napi négy órát alszik Peller Anna és férje, Lukács Miklós, az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői. A házaspár teljesítőképessége határán mozog, imádják a feladatot, de szívesen pihennének már egy kicsit.

“Ezt a lehetőséget most kaptuk meg, most kell kihasználni. Imádjuk az egészet, szóval nem panaszkodunk, de azért jó lenne, ha már lenne váltónk”

– mondta a Blikknek Miklós, aki még nem tudja, hogy mikor érkezik a másik műsorvezető páros.

Addig is folytatódik a hajtás. A Reggeli házigazdái­ként hajnalban kell kelniük, de mellette az összes korábbi munkájuk is megmaradt. Peller Anna elárulta, az utóbbi hetekben megnőtt a napi kávéadagja, és a sminkesek is sokat segítenek neki reggelente, hogy a fáradtság ne látsszon rajta.

“Négy tízkor csörög az óra, aztán próbálunk gyorsan elkészülni, hogy Pilisvörösvárról átérjünk a Nagytétényi útra, a Reggeli stúdiójába hatra, akkorra kell a sminkben lennünk. Negyed tízig tart az adás, onnan én vagy a szinkronba rohanok, vagy hétfőtől próbára. De korrepetálok is, illetve vannak hangalámondásos munkák, majd este előadás. Este tizenegyre érek haza, de annyira fel vagyok pörögve, hogy olykor egyig el sem alszom”

– mesélte Peller Anna, aki helyett most Miklós vezeti a háztartást és vigyáz közös gyermekükre az adások után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik