Szórakozás

Csonka András soha nem lesz boldog egy klasszikus családmodellben

A színész és a Fem3 Café műsorvezetője nem szokta megosztani a nyilvánosággal élete nehézségeit, pedig neki is vannak gondjai. Csonka András az Utazás a lelked körül című műsorban beszélt Peller Mariannak arról, hogy az ő élete is tele van stresszel és aggodalommal.

Félelmei leküzdése érdekében már többször rálépett a spiritualitás útjára, de mivel nem szereti a kötelező vallási koreográfiákat, inkább baráti beszélgetéseket folytat Istennel, melyek során többször kéri édesanyja segítségét is.

Amióta a szüleim meghaltak, azóta ők is benne vannak az imáimban. Szeretnék hinni abban, hogy édesanyám egyfajta őrangyalként segít. Azt akarom érezni, hogy mellettem van

– mondta Csonka, akinek két évre volt szüksége ahhoz, hogy meg tudjon nézni egy videófelvételt édesanyjáról.

A színésznek végül az agykontroll hozta meg a megoldást a szorongásaira, de asztrológusnál is járt, aki a bolygók állása és születési időpontja alapján többek között azt is megjósolta neki, hogy soha nem lesz boldog egy klasszikus családmodellben.

Nem találja ki, hogy kivel járt Csonka András
Egy ismert színésznőbe volt szerelmes.

Az 52 éves színész egyébként nem is állt soha nyilvánosság elé párkapcsolataival. Nemrég ugyan emlegetett egy főiskolai szerelmet, de kiderült, hogy csak poénkodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik