Szórakozás

Tunéziában romantikázott Debreczeni Zita és Gianni

Debreczeni Zita és Gianni március végén, az észak-olaszországi Dolomitokban található síparadicsomban házasodtak össze egy szupertitkos esküvőn. A friss házasok ezután Olaszországban töltötték a mézes heteket, nemrég pedig Tunéziában is jártak.

“Most voltunk először együtt Tunéziában, a közös felfedezés izgalmával vágtunk bele az útba Giannival. Hat nap alatt rengeteg elményt és tapasztalatot szereztünk ebben az érdekes országban”

– mondta Debreczeni Zita, akinek újdonsült férjével sikerült az észak-afrikai ország számos nevezetességéhez ellátogatnia.

Fotó: Ken Media

“A szüleim megtanítottak a történelem szeretetére, ezen keresztül számos inspirációt kaptam az életemhez. Tunéziában is bámulattal néztem a régi korok nyomait például Karthágó még ma is lenyűgöző romjainál, a zaghouani vizek templománál vagy az El Jem amfiteátrumban”

– magyarázta Gianni, aki már a gyermekvállaláson is gondolkodik.

Fotó: Ken Media

Az utazás során természetesen nem maradhatott el a helyi tradicionális konyha megismerése, hosszas séta egy bazárban, egy fazekasműhely meglátogatása, de a páros quad túrán is részt vett és pihenésre is jutott idő az egyik ötcsillagos szálloda medencéjének partján.

Fotó: Ken Media

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik