Szórakozás

Cher ezért néz ki úgy 71 évesen, ahogy

Cher a hétvégén fehérnemű nélkül lépett fel, ami miatt újra felmerült bennünk, hogy lehet az, hogy 71 évesen úgy néz ki, mintha feleannyi lenne. Utánajártunk.
Cher melltartó és bugyi nélkül lépett fel a Billboardon
Pár napja volt amúgy egy őszinte vallomása.

 

Az énekesnő három dolog miatt lehet ilyen jó formában:

  1. Genetika
  2. Mozgás/egészséges életmód
  3. Plasztikai műtétek

Nézzük most ezeket végig!

Genetika

Hogy kiderüljön, milyen hozott anyagból dolgozott a természet Cher születésekor, vessünk egy pillantást a szülők fotóira. Édesanyja, az idén 90 éves, modellkedéssel is foglalkozó, egyébként szintén énekes Georgia Holt szintén elég jól néz ki, a tőle gyermekük tíz hónapos korában elváló apáról, John Paul Sarkisianról pedig egy egész galéria bizonyítja ugyanezt. Íme az anyuka egy hétéves fotón, amikor 83 (!!) éves volt.

Fotó: Getty Images

Mozgás/egészséges életmód

Bár mostanában nem cikkeznek arról, hogy miket eszik és mennyit mozog, de korábban az egészséges étkezés és a testmozgás is szerves része volt az életének. Elég például az 1991-es fitneszvideójára gondolni, amit egy évre rá egy újabb követett:

Ugyanebben az évben a People a címlapjára tette, mégpedig főleg azért, mert egy dietetikus segítségével összerakott egy könyvet, amiben nemcsak mintaétrendek, de gyakorlatok és szépségápolási tippek is helyt kaptak.

Plasztikai beavatkozások

Egy oldal külön cikket szentelt Cher eddigi műtéteinek, ebből kiderül, hogy orrkeskenyítésen például többször is átesett.

Cher 1965-ben, 81-ben és 2010-ben.

Fotó: Getty Images

Szemhéjplasztikája is volt, emiatt pedig nemcsak a szemformája változott meg, de ragyogóbbnak is tűnik, illetve a ráncokból is sokkal kevesebb van így. Az oldal szerint nagy az esélye annak, hogy Cher több botoxkezelésen is átesett, ami miatt nemcsak a homloka tükörsima, de a nevetőráncai is megszűntek létezni. Arról már az eonline ír, hogy Cher a fogait is rendbe tetette, illetve mellműtétje is volt, miután viszontlátta magát az 1985-ös Maszkban.

Ennél jobban is tudok kinézni

– mondta akkor, később pedig azt, hogy ezek a beavatkozások boldoggá tették.

Címlapkép: Ethan Miller/Getty Images/AFP Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik